Regressio
Selvänäköinen hoitokokemus - Tell me heaven what to do ?
 Kaikki valo mikä virtaa sinussa, auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Negatiivinen muistijälki voi aiheuttaa sen, että keräät itseesi kuona-aineita, ja tukoksia, jotka vaikuttavat elinvoimaasi heikentävästi. 
Mitkä tahansa tukokset voivat ilmentyä kehon kipu tiloina. Kehosi on sielusi temppeli, jonka kautta löydät maailmankaikkeuden salaisuudet. Kun kehosi voi hyvin, sinä voit hyvin. Jos tunteesi eivät virtaa, voidaan rakkauden ja valon avulla auttaa tukoksia avautumaan. 
Tukoksen avautuessa kehoon varastoitu muisto mistä tahansa tapahtumasta tai ajasta vapautuu kohtaamisen, ja käsittelyn kautta. Eli nykyisen tai menneen elämän trauma, heijastelee nyt kehosi oireina. 
Saatoit elää tilanteen,  joka laukaisi menneen tapahtuman muiston tai saatoit haistaa tuoksun, tavata ihmisen, nähdä unen, joka avasi menneisyydessä syntyneen epämiellyttävän tai hankalan tilan, jonka säilöit taannoin itseesi käsittelemättä.
 Energia on avain, joka kunnioittaa sisäistä tahtoasi, se voi avata vain ne tunteet, jotka olet valmis kohtaamaan. Avautunut muisto voi olla hyvin monisyinen ja tarvita useiden kerrosten selkiytymisiä, jotta voidaan päättää oppitunti ja vapauttaa tukos.
Monien allergioiden tai pelkojen pohjalla voi olla menneitä muistikuvia tapahtumista, jotka ovat saaneet sinut reagoimaan tietyllä tavalla. Kehossa on syntynyt muistijälki, jota se ilmentää oireella. Oire on ovi alkusyyhyn. Useimmat oireet johtavat muistikuviin tai tapahtumiin, joiden käsittelyn avulla voidaan helpottaa tai parhaimmassa tapauksessa poistaa muistijäljen haitalliset oireet, jolloin tunteiden tai fyysisten oireiden väliset sillat valaistaan ymmärryksellä, ja negatiivisten oireiden tarve katoaa. 
Regressio / Energiahoito on yksi tapa purkaa muistikoodi, jonka kautta keho alkoi ilmentää tarvetta ymmärtää tai kohdata jotakin menneessä tapahtunutta.
On hyvä ymmärtää mitä keho heijastelee, sillä se nopeuttaa ongelmasta vapautumista. Ymmärtäessäsi itseäsi voit antaa oivallusten avata energiaa. 
Tai yksinkertaisesti, kun itket tukahdutetut itkut voit auttaa kehoasi vapauttamaan stressistä. Voi olla, että riittää elää muisto läpi  uudelleen ja vapauttaa se.  Tämä auttaa rentoutumaan tiedostamattomista jännitystiloista, jotka voivat tukkia energian virtausta. Ulkoa ohjattu energialisäys pääsee täyttämään kehoon syntyneen vajeen ja paraneminen voi alkaa.