TAKAISIN SIELUN LIEKKIIN - SIELU RESETOINTI

The world is my oyster I can achieve whatever I want to in life... Shakespeare

HOITO KASVOTUSTEN  45min / 120e sis.alv
HOITO ETÄNÄ  80e sis.alv

sis. selvänäköinen kirjallinen hoitopalaute ja hoito.
Maksu tilisiirto tai mobile pay. 
Saat halutessasi fokusoida oman toiveesi esim. tiettyyn asiaan. Hoidossa vapautetaan tilanteen karmiset sidokset ja puhdistetaan energia. Saat näkökulmaa sekä menneiden elämien kautta, että oman korkeamman potentiaalin kautta. 
 Esimerkkiaiheita: työ, ihmissuhteet, rakkaus, taloudellinen tilanne yms.
( sisältää kahden näkijän ja hoitajan kanavoinnin ja eheyttävän ja puhdistavan hoidon / energioiden uudistamisen ja puhdistamisen, sekä  Maa & Taivas aspektin tilanteeseesi. )
Yhteydenotot sähköpostilla.
sieluresetointi@gmail.com

Shari & Mari

Kysysielulta​​​​​​​
Mitä hoidossa tapahtuu? 
Hoidossa uudistetaan koko energia ja yhdistetään sielulinjat Pyhän Hengen avulla. Sen kautta voi vapautua menneistä sidoksista ja uudistaa energiaasi. Hoito vapauttaa sinut karmallisista siteistä ja nopeuttaa alkuperäistä sielun tietä maan päällä. Se auttaa negatiivisesta energiasta irti päästämistä, tasapainottaa energiapiirit ja keskukset, uudistaa keho-energian ja vapauttaa sellaisista alitajuisista esteistä, jotka ovat jääneet käsittelemättä. ( joita ei enää tarvitse käsitellä eikä elää uudelleen ).
Hoidossa avataan parantavat energiat ja se auttaa sinua löytämään sisäisiä voimavaroja ja tietoa sielun näkökulmasta. Se avaa valovirtaa menneisiin opittuihin taitoihin ( useimmat ovat näkijöitä, parantajia ja tietäjiä itsekin )  ja auttaa muistamaan mittaamattomat voimavarat, joiden avulla voit luoda parempaa, valoisampaa ja rikkaampaa elämää. Joskus olemme sielun oppitiellä, jossa toistamme tarpeettomasti samoja oppitunteja tai rankaisemme itseämme. Näiden opittujen asenteiden purkaminen auttaa muistamaan miten mittaamattomat voimavarat meillä on muuttaa omaa elämäämme. Tähän saat apua arkkienkeleiden ja mestareiden tuella. Hoitaja on kanava, jonka avulla ihmeitä voi tapahtua. 
Hoito sisältää äärimmäisen voimakasta puhdasta alkulähteen energiaa / valoa. 
Se antaa valosuojaa pitkäksi aikaa ja voimistaa ja puhdistaa auraa, josta syntyy hyvää oloa ja tasapainoa. Haasteiden noustessa saatat tarvita sisäisen hyvinvoinnin ohjausta hoitojen jälkeen, sillä ne ovat hyvin voimakkaita.  Teemme Sielun Resetointi -hoitoja iltamina, joissa voimme vapauttaa itsemme kaikesta turhasta ja palautua sieluliekin puhtaaseen valoon.
Miltä energia tuntuu?
Se on hyvin voimakasta kylmää, pistelevää jäähileiseltä tuntuvaa kirkasta tietoisuus virtaa tai kuumaa kehoa korjaavaa parantavaa voimaa. Se selkeyttää ajatuksia ja kirkastaa tietoisuutta, saat uusia luovia ajatuksia ja löydät vastauksia sisältäsi. Auttaa nukkumiseen, poistaa mm.painajaisia. Keho on virkeämpi ja jaksat paremmin. Se korjaa kehoa syvältä tasolta ja keho alkaa parantaa itseään. Joskus fyysinen vaiva saattaa tarvita useita hoitokertoja, mutta on mahdollista parantua hetkessäkin. Tämä tietenkin oman sielun näkökulmasta. Ihmeitä tarvitaan ja ihmeitä tapahtuu. Kehon tukoksia avaamalla myös lihaksisto ja hermoradat vapautuvat virtaamaan vitaalista energiaa ja olo kohenee. 
Milloin?
Energiaa voi vastaanottaa koska tahansa siihen tuntee tarvetta. Huomaatko olevasi elämässä jumissa? Et löydä ratkaisua vaan kohtaat samoja tilanteita uudelleen ja uudelleen? Näitä voi kohdata myös elämästä toiseen? Voi olla että ratkaisu on aivan käsilläsi... et vain ole tarttunut siihen. Silloin voit saada avun sieluresetoinnista. Voi olla että aloitat uudelleen ja uudelleen samankaltaisen ihmissuhteen. Silloin. 
Mitä se on ?
Voimakasta valoa, joka voi saada sinut esim. antamaan itsellesi anteeksi asioita, jotka pitävät sinut kiinni menneessä. Monet valinnat ja tilanteet elämässä ovat vanhojen asenteiden piilotajunnasta vaikuttavia valintoja, joiden aika on ollut ja mennyt. Armon valo saa sinut näkemään, ymmärtämään ja tiedostamaan itseäsi selkeämmin. Mikään elämässä ei ole sattumaa, vaan jokainen tapahtuma ja hetki pyrkii herättelemään sinua johonkin.
Mihin?
Siihen, että jokaisella sielulla on kollektiivissa,  niin henkilökohtainen, kuin kosmoksellinenkin rooli. Jokainen saa kohottaa valoaan ja tuoda tietoisuutensa ihmiskunnan kehittymisenkin kannalta olennaiseen päätökseen. Tiedostamisen kautta parempaan, inhimillisempään maailmaan. 
Sitä ennen aloitamme itsestä. Saamme lahjaksi vaikeuksien repun pudottamisen, ja voimme keskittyä olennaisempaan. Parempaan elämään, jonka kertausvaikutus näkyy kaikkialla ympärillämme. Hyvin voiva ihminen luo parempaa tulevaisuutta itselleen ja läheisilleen. Jokainen hetki. 

KAIKKIA HAASTEITA ELÄMÄSSÄ VOIDAAN HOITAA RESETOINNILLA, JOSSA IKÄÄN KUIN JÄTÄT VANHAT VAATTEESI PESUUN - JATKAT PUHTAIDEN KANSSA TAI UUSIT NE KOKONAAN. VIIMEINEN PÄÄTÖS ON AINA SINUN - HYPPÄÄTKÖ LUOMAAN ELÄMÄÄ VALOSTA VAI ETENETKÖ HITAIN ASKELIN. 

KOKEMUKSIA HOIDOISTA
Kiitos tulkinnasta ja hoidosta  mulle on moni vuosien varrella sanonut, että rupea hoitajaksi... Näin tuossa kesällä unta, jossa ilmoitettiin mulle pojan syntymisestä ja jännityksellä odottelen onko tällä nyt joku yhteys tässä puhuttuun tytön syntymään.
Joten kiitos tästä vahvisti muiltakin saamiani ennustuksia tai tulkintoja tämä.
Ja iso kiitos tästä, oli upeaa lukea tätä Osui kyllä kohdilleen kaiken kanssa, mitä on ja on ollut ilmoillaJa kiitos sielun resetoinnista ja energioiden puhdistamisesta, varsinkin eilen tunsin voimakkaasti hoidon keveänä olona ja värähtelynä.
Nuo entiset elämät ovat kiinnostaneet, mutta viittasittekin, että niitä ei ole paljoa ole kohdallani ollut ja itsellänikin on ollut sellainen tunne, että olen ns aika nuori sielu.
Menin hoitoon, koska tunsin elämäni suunnan olevan hukassa, ja olin miettinyt, onko minulla enää mitään tehtävää täällä. Hoitaja kertoi, että karman velat on suoritettu ja muistutettiin avun pyytämisestä henkimaailmasta niin elänmäntehtävän kuin kaiken muunkin suhteen. 
Alussa tunsin energioiden virtauksen keinuttavana tunteena kehossani. Hoidossa tuli esiin alaselän vasemmalla puolella oleva kipu, joka esti energian virtausta. Hoitajalle tuli näkynä keskiaikaan liittyvä tapahtuma. Jollain tavalla kipu liittyi myös tässä elämässä entiseen ihmissuhteeseeni. Hoidossa päästin irti ja annoin anteeksi kaikkeen siihen liittyvään, jolloin kipu poistui, eikä ole tullut takaisin. 
Hoitajalle näytettiin elämästäni Atlantiksella aika, jolloin olin kouluttanut delfiinejä ja ollut niihin yhteydessä telepaattisesti. Vinkiksi kerrottiin, että minun olisi hyvä kuunnella delfiinien ääntä sisältävää musiikkia. 
Lämmin tervetulotoivotus VALON lähteelle, 

Shari & Mari 
" Manifestointi on taitolaji, jossa puhdas aikomus luo todeksi sen, mitä ajattelet, tunnet ja puhut. "
Back to Top