ENKELEIDEN SUOJASSA

The world is my oyster I can achieve whatever I want to in life... Shakespeare

KRISTUKSEN KULTAINEN LIEKKI
MENNEISYYDEN PUHDISTAMINEN - kielteisten energioiden neutralisointi. Kultaisen liekin voiman tuntee asioiden viimeistelyssä. Se antaa varmuutta nousta sielun pyhään voimaan, jossa ihmeitä tapahtuu. Kultainen liekki muuttaa ymmärrystä ja antaa selkeyttä ja kirkkautta siihen, missä ihminen taistelee ja vastakkain asettelee, kun taas sielu on harmoniassa ja hyväksyy ja rakastaa ehdoitta. Kristuksen voima on kultaisen liekin voimaa. Arkkienkeleistä kultaisen liekin kanssa auttaa Raziel. Voit kutsua heitä kun tarvitset selkeyttä ja puhdasta rakkautta tilanteeseesi. 
HOPEA KULTA VIOLETTI LIEKKI
Auttaa puhdistautumaan negatiivisista käytös malleista ja tunteista. Suojaa negatiivisilta energioilta ja matala värähteisiltä energia-olennoilta ( maanpäälliset vainaja henget ja muut matalan tason olennot = kielto henkimaailmassa lähestyä ) Kun luot itsellesi energia suojan, niin sinua ei saa lähestyä tai energiaasi ei saa läpäistä ilman lupaasi. Violetti liekki auttaa suojaamaan. Hopeakultavioletti liekki sisältää rakkautta ja korkea värähteistä tietoa / voimaa, joka auttaa ymmärtämään tilannetta ja kohottamaan energioitasi tilanteiden yläpuolelle. Voit myös pyytää sitä vaikeissa tilanteissa selkeyttämään rakentamaasi oppituntia esim. ihmissuhteissa. 
Kosminen timantti violetti liekki - kollektiivista voimaa - muuntaa ihmiskunnan karmisia sidoksia tai tilanteita. Voimakas liekki, joka muuttaa nopeasti energiaa rakkaudelliseksi ja päättää oppitunnit. Sidokset katkeavat, tilanteet etenevät nopeasti valoisammaksi. Auttaa irtautumaan kollektiivin ( ihmiskunnan yhteisöllisen oppitunnin voimasta ) ja keskittää oman sieluvalon yksilön laajenemiseen. 
'
VALKOINEN ARMON LIEKKI
Gabriel ja elämän pyhä voima. Keskitetään sieluvalo pyhään tarkoitukseen. Ihmisen tarkoitus on läsnäolo. Jokaisella on korkeampi tarkoitus antaa valonsa maan päälle. Valkoinen armon liekki annettaan kaikkien sellaisten voimaksi, jotka tuovat valonsa kautta pyhää tarkoitustaan muiden hyväksi.
 Esim. parantajat - tietäjät - näkijät - äidit - isät. Kaikki ketkä auttavat maapallon ylösnousemuksessa ja pyyteettömästä sydämestä opastavat kanssaeläjiään parempaan tarkoitukseen.  
Liekit ovat kaikkien saavutettavissa. Hoidoissa ja selvänäköisissä tulkinnoissa mukana. 

TIMANTTILIEKKI
MANIFESTAATIO JA MENNEIDEN ENERGIOIDEN PUHDISTUS. Usein menneet energiat kertautuvat oppitunteina, tämän liekin avulla saavutat puhtaat tilan, jossa kaikenlaiset energiakoukut, sidonnat, karmiset pakotteet tai toisten sidonnat katkaistaan. 
Liekit ovat kaikkien saavutettavissa. Hoidoissa ja selvänäköisissä tulkinnoissa ne avaavat ja puhdistavat, jotta ydin tie totuus ja elämä paljastuvat. 


" jokainen päivä on mahdollisuus, jokainen hetki tarjoaa valon portaat sinne mitä sydämesi luo  "
Back to Top