Oli aika nimeltä Atlantis. Oli aika nimeltä Lemuria. On aika nimeltä Nyt.

Historia elää meissä. Jos olisit pelkkää dataa, voisit matkustaa itsessäsi aikojen alusta tähän hetkeen, jossa nyt elät. Tämä data sisältää kaiken informaation niin Lemuriasta kuin Atlantiksestakin. Ja kyllä voit matkustaa omassa historiassasi alitajuntasi voimalla. Se olitko Atlantiksen papitar vai Lemurian parantaja vaikuttaa väistämättä persoonaasi, ja siihen mitä sinusta tuli NYT. Aikamatkustus on kiehtovaa, sen tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään sitä kuka olet ja miksi opettelet tiettyjä asioita juuri nyt. Oletko parantamassa itseäsi vai oletko parantamassa sielunkumppaniasi, joka on perheenjäsen tai parisi.
Ero Atlantiksen ja tämän päivän välillä on energiasi voimakkuus. Saatoit luoda materiaa tai luonnonilmiöitä. Sielut olivat kokonaisuuksia. Tässä ajassa sielu on pirstaloitunut. Se tarkoittaa että perheeseesi on saattanut syntyä osa sinua, toisessa kehossa. Tai monet syntyvät kahden pirstaleen kanssa, yrittäen yhdistää ne. Ristiriidat itsesi ja toisen välillä ovat heijasteita kultaisesta ajasta, joka halutaan luoda takaisin. Sielujen yrittäessä parantaa itseään, he opettelevat ratkaisemaan ristiriitojaan. Saatatte olla todella erilaisia ja kuitenkin niin samanlaisia. Kuulostaako tutulta, ymmärrät häntä ja et ymmärrä. Tämä ristiriita johtuu siitä, ettet todellisuudessa ymmärrä itseäsi ja käsittelet menneisyyttäsi.
Meissä kaikissa on maskuliininen ja feminiininen ominaisuus. Se synnymmekö miehiksi vai naisiksi on täysin epäoleellinen luonteemme ilmaisun kannalta. Joskus on hyödyllistä palata ajassa taaksepäin katsomaan, mikä käsittelemätön asia jäi historiastamme kummittelemaan tähän aikaan. Se asia saattaa nyt seistä edessäsi puolisona, lapsenasi tai kummallisena työtoverina, jonka kanssa mikään ei suju. Todellisuudessa tällaisesta mahdollisuudesta parantaa itseä tulisi olla kiitollinen, sillä olet valmis parantamaan itsessäsi mikä silloin jäi kesken.

Miten sen voi tehdä? Ne jotka ovat "aikamatkustaneet" omassa historiassaan tietävät, että itseen on lyhyt matka. Sellaisille joille se on vierasta, voi tarvita ryhmä-energian apua tai koulutettua hyvinvointi-ohjaajaa.
Moniulotteisuutesi ilmenee sisäisenä keskusteluna ympäristön kanssa. Kuvittele maailmamme olevan suuri huone, jossa toimit. Havainnointikykysi vaikuttaa siihen kuinka helposti ymmärrät näkemääsi. Jos koet, että huoneen lattia on liukas, se saa kiinnittämään huomion turvallisuuden tarpeeseen, etkä näe muuta. Jos monissa elämissä olet ollut pettäjä tai petetty osapuoli, olet kaikissa ihmissuhteissa varovainen, kunnes opit luottamaan sisäiseen ääneesi. Pelin molemmissa päissä olet oppinut sinisilmäisyyden rajat. Voihan olla että pahin pettäjäsi tässä elämässä on tehnyt niin aiemmin, ja hakee anteeksiantoasi vannottuasi ettet sitä koskaan anna ( mikä sai hänet ilmestymään eteesi tänään ), tai että sinä petit hänet. Sielun historia auttaa sinua ymmärtämään kokonaisuutta, ilman tunteiden luomaa verhoa.

Energiakehosi lukee huoneen energian, ja tulkitsee sitä sinulle. Mitä laajempi ymmärrys sinulla on, sen laajemmin sisäistät huoneessa tapahtuvat asiat. Jos tiedostat sekä huoneen, että ympärillä vallitsevan tietoisuuden, olet keskus jonka kautta ilmennät itseäsi laajasti hajauttamatta sielusi ymmärrystä vallitsevissa olosuhteissa. Tätä voitaisiin kuvata valaistumiseksi, tyyneksi läsnä oloksi. Olet sopusoinnussa sekä historiasi että tulevien tapahtumien kanssa. Tiedät että se mitä tarvitset ilmentyy sinulle. Voit luoda tapahtumia ajatuksen voimalla ja intuitio auttaa sinua valitsemaan helpoimman tien.

Valo on sisäinen intuitiosi. Alitajuntasi havainnot mentaali-, tunne-, fyysisen kehon kautta viestittävät sinulle 24h. Unet, tuntemukset ja sattumat viestivät sinulle. Osaatko tulkita itseäsi? Mistä unet kertovat tai miksi sama ihminen on edessäsi ajasta toiseen. Moniulotteisuus on sitä, että energiakehosi havainnoi kaiken ympärilläsi olevan, kun sielusi laskee sopivan energiatason ylläpitämään mahdollisuutta laajentaa kokonaisuutta. "Mitä opin tästä, mitä pitäisi ymmärtää, jotta kyseinen mahdollisesti toistuva tapahtuma ratkeaa? " Kun opimme, toistuvat tapahtumat jäävät taakse. Tietoisuutesi on sisäinen tila, joka havainnoi ympärillä olevan maailman kanssa. Jos olette epäsoinnussa, sielu pysäyttää sinut tuomalla eteesi useita mahdollisuuksia oppia asia, jonka haluat ymmärtää. Törmäätkö toistuviin ristiriitoihin? Ärsyttääkö jokin tietty toistuva asia. Pysähdy, mieti miksi?

Aikamatkaamisen kautta voi tutustua siis niin itseen kuin sivilisaatioihin joissa olet elänyt. Palaat paikkoihin joissa elit. Onko tuttu ajatus siitä että joku henkilö ja paikka tuntuu vahvasti siltä että tunnet sen? Menneet rakkaudet, asuinpaikat ja elämät kävelevät vastaan. Miksi palasit juuri siihen paikkaan tai ihmissuhteeseen? Mikään ei tapahdu syyttä. Edes se pienin asia elämässäsi.

Ryhmän luodessa energiapohjan voit yhdistyä muiden tapaan kohdata universumi. Mikäli yksi ryhmässä on tietoinen tai selvänäköinen, kaikki muutkin ryhmästä kykenevät näkemään ryhmätilan luoman energian kautta. Ainoastaan omat sisäiset muurit voivat estää tämän, jos sinut poltettiin noitana, voi olla vaikea avata sisäisiä tietoisuustiloja. Jos matkaat aikaan ja parannat menneen muiston luoman pelon, alat taas nähdä. Ainoastaan sinä itse siis voit rajoittaa ryhmätilan kokemustasi. Miksi en koe mitään kun meditoin? Muut näkevät asioita ja minä en. Ajattele urheilijaa joka harjoittelee juostakseen maratonin. Mieli on lihas, jota harjoittamalla voit kurkistaa mielesi salaisuuksiin. Ensimmäinen kerta ei ehkä anna mitään, toinen on kivulias ja kolmas saattaa yllättää.
Miksi maailmassa toistuvat pahoinvoinnin aallot? Monissa eri aikakausissa sielut ovat puhdistaneet maailmaa eri epidemioiden kautta. Miksi joku toinen sairastuu ja toinen ei. Olet ehkä elänyt monien epidemioiden aikana? Olet kerännyt hyvää karmaa hoitamalla muita tai olet ehkä jättänyt jonkun sairaan heitteille. Pitääkö sinun nähdä tämä uudelleen tai voitko matkata ajan halki vailla ongelmia. Meillä jokaisella on oma "hyvän onnen" pankkimme, jota voimme kasvattaa toimimalla omasta sielustamme lähtöisin olevasta rakkaudesta. Kun yksi sielu maapallolla oppii ja laajenee, se luo kaikille voimaa toteuttaa itseään yhä vahvemmin. Siten mikään mitä teet elämässäsi ei ole vähäpätöistä, ei yksikään ajatus tai teko.

Sielun ainoa halu on siis poistaa sisäiset tukoksemme. Maailmankaikkeus on jatkuvassa virtauksessa eikä mikään pysähdy. Sinä voit halutessasi ohjata hyvän virtauksen luoksesi. Kristus sanoo, ano niin sinulle annetaan. Uskotko sen, ohjaa valintojasi. Ajatteletko en saa mitään. Minulla on aina vaikeaa. Köyhyys on kohtaloni. VAi ajatteletko, että kun haluamani asia palvelee koko maailmankaikkeutta positiivisesti niin saan siihen kaiken tuen. Asiat mahdollistuvat ja voin luoda elämää, jossa virtaa rauha ja rakkaus. Tarkastele siis sisäisiä kuviasi, kun luot elämääsi. Kukaan muu ei luo sitä. TAI sainko taas tämän laskun? Palaa hetkeen mitä ajattelit, se loi mahdollisuuden. Pääsikö sinulta ajatus, se lasku varmaan taas tulee? Mahdollisuus on luotu. Mieli on kuin hyvä renki. Kun osaat ohtata sitä, se luo hyvin. Ilman ohjausta ei synny mitään valmista.

Harjoittelemme luomista esineiden, tapahtumien ja ihmissuhteiden kautta. Mitä jos et aina ollut ihminen. Sinulla oli erilainen tietoisuus ja ymmärrys. Olit eri materiaa tai koostumusta. Mitä jos maailmankaikkeus ei olekaan musta taivas, jossa näkyvät tähdet.
Uskotko olemassaolon eri tasoihin. Jotkut uskovat jotkut eivät. Ne jotka näkevat ja kokevat heidät, ovat ehkä eläneet maailman eri laidoilla tai olomuodoissa. Yhteys Enkeleihin ja muihin rakkauden ja olemassaolon tasoihin tapahtuu samoin kuin fyysisen maailman havainnoiminen. Aurasi kulkee edelläsi metsässäkin, ja kun olet avoin sen viesteille, se varoittaa sinua tulevista vaaroista tai siunauksista. Osuitko vahingossa paikalle, missä oli jumalattoman ihana sienisato? Tai tuliko kauris sattumalta kamerasi eteen kun etsit sitä täydellistä kuvaa? Löysitkö ihanan paikan missä istua ja olla läsnä. Huomasitko että sinua autettiin ja kaikki ratkesi liiankin helposti. Näitkö kirkkaan välähdyksen tai huomasitko että aivan kuin joku olisi tuonut sinulle hyvää energiaa. Enkeleiden läsnä-olon oppii tuntemaan, jos sen haluaa. Jotkut enkelikunnista tänne syntyneet opettelevat luomaan ihmisen lailla. Miksi? Koska maailmankaikkeuden eri puolet värähtelevät eri tavalla ja he haluavat oppia siitä, millaista on luoda kehossa, joka vaatii vielä enemmän energiaa ja voimaa. Ajatteletko, että ihmisyys on helppoa? Katso ympärillesi, ei se ole.

Intuitiosi on sisäinen järjestelmäsi, joka ohjaa sinua. Saatat havainnoida tunteen vaarasta, jo kymmenen metriä ennen kuin fyysisesti kykenet näkemään sen aiheuttajaa. Mikäli edessäsi on vaara sisäinen järjestelmäsi havainnoi sen, riippumatta siitä, uskotko sen olemassaoloon tai et. Jokainen syntyi tällaisen järjestelmän kanssa. Se on esisiemme perintö. Teollistuva ihminen alkaa tulla sokeammaksi taidoilleen ja erkaantuu luonnosta, yhtä kuin sisäisestä maailmastaan. Intuitio ohjaa ihmissuhteissa. " Se selittämätön tunne" tai tarve, on intuition viesti sinulle. Kuuntele sitä.
Kokemukset ovet luoneet hälytysjärjestelmän, joka ohjaa. Luot sen avulla rauhan tai pelkotilan. Energiakehossasi kannat uskomuksia ja kokemuksia elämästä toiseen; kehittyminen muokkaa elämääsi. Sen vuoksi omaan historiaan tutustuminen kannattaa. Vapauttamalla menneet uskomukset vapautat energiatilaa itsestäsi. Luottamalla sisäiseen ääneen, voit välttää tarpeettomat harmit ja tapahtumat.

Asioita luodaan tarpeen kautta. Visio tai tunne luo pohjan haluamastamme, ja kun se on sopusoinnussa itsemme kanssa, toteutamme sen. Luottamus on avain toteutumiseen. Kun jokin on luotu, laskemme siitä irti. Jos se on harmoniassa sielusi värähtelyn kanssa, se toteutuu. Jos toiveeseen sisältyy muita ihmisiä he löytävät luoksesi.

Rakkauden vastaanottaminen on useimmille kaikkein vaikeinta. Useimmat meistä osaavat antaa, mutta eivät vastaanottaa. Oletko kohdannut ihmisiä, jotka tukevat sinua, onko energia tasapainossa? Tai annatko jatkuvasti muttet mielestäsi saa takaisin? Energia on vastavuoroista virtaa kaikkien ja kaiken välillä. Raha luotiin havainnollistamaan tätä virtaa, se on energiaa kuten mikä tahansa muukin. Opi tasapainottamaan ja maadoittamaan itsesi niin se virtaa elämääsi asioita, jotka auttavat sinua virtaamaan muille. Avaa hyvän pankin ovesi. Se auttaa luomaan sitä mikä luo hyvää. Sinä päätät.

You may also like

Back to Top