TAKAISIN SIELUN LIEKKIIN

" Mitä enemmän tiedän, tiedän etten tiedä mitään .." Sokrates

HOITO KASVOTUSTEN  45min / 60e sis.alv
ETÄHOITO  selvänäköinen hoitotulkinta ja hoito / 45e sis.alv
( voit myös tilata hoidon etä-yhteyden päästä )  
Hoito voidaan myös räätälöidä ryhmien tarpeisiin ja voit tilata sellaisen isommallekin joukolle. Pyydä tarjous.
Maksu ennen hoitoa tilisiirtona tai mobile pay. 

Mitä hoidossa tapahtuu? 
Hoidossa uudistetaan koko energia ja yhdistetään sielulinjat Pyhän Hengen avulla. Sen kautta voi vapautua menneistä sidoksista ja uudistaa energiaasi. Hoito vapauttaa sinut karmallisista siteistä ja nopeuttaa alkuperäistä sielun tietä maan päällä. Se nopeuttaa negatiivisesta energiasta irtipäästämistä, tasapainottaa chakrat, uudistaa keho-energian ja vapauttaa sellaisista alitajuisista esteistä, jotka ovat jääneet käsittelemättä. ( joita ei tässä ajassa enää tarvitse käsitellä eikä elää uudelleen ) Tässä ajassa saamme nousta luomisen aikaan ja luoda elämää valosta. 
Hoito sisältää äärimmäisen voimakasta puhdasta alkulähteen energiaa / valoa. 
Se antaa valosuojaa pitkäksi aikaa ja voimistaa ja puhdistaa auraa, josta syntyy hyvää oloa ja tasapainoa. Haasteiden noustessa saatat tarvita sisäisen hyvinvoinnin ohjausta hoitojen jälkeen, sillä ne ovat hyvin voimakkaita.  Teemme Sielun Resetointi -hoitoja iltamina, joissa voimme vapauttaa itsemme kaikesta turhasta ja palautua sieluliekin puhtaaseen valoon.
Miltä energia tuntuu?
Se on hyvin voimakasta kylmää, pistelevää jäähileiseltä tuntuvaa kirkasta tietoisuus virtaa.Se selkeyttää ajatuksia ja kirkastaa tietoisuutta, saat uusia luovia ajatuksia ja löydät vastauksia sisältäsi. Auttaa nukkumiseen, poistaa mm.painajaisia. Keho on virkeämpi ja jaksat paremmin. 
Milloin?
Energiaa voi vastaanottaa koska tahansa siihen tuntee tarvetta. Huomaatko olevasi elämässä jumissa? Et löydä ratkaisua vaan kohtaat samoja tilanteita uudelleen ja uudelleen? Näitä voi kohdata myös elämästä toiseen? Voi olla että ratkaisu on aivan käsilläsi... et vain ole tarttunut siihen. Silloin voit saada avun sieluresetoinnista. Voi olla että aloitat uudelleen ja uudelleen samankaltaisen ihmissuhteen. Silloin. 
Mitä se on ?
SE on voimakasta valoa, joka voi saada sinut esim. antamaan itsellesi anteeksi asioita, jotka pitävät sinut kiinni menneessä. Monet valinnat ja tilanteet elämässä ovat vanhojen asenteiden piilotajunnasta vaikuttavia valintoja, joiden aika on ollut ja mennyt. Armon valo saa sinut näkemään, ymmärtämään ja tiedostamaan itseäsi selkeämmin. Mikään elämässä ei ole sattumaa, vaan jokainen tapahtuma ja hetki pyrkii herättelemään sinua johonkin.
Mihin?
Siihen, että jokaisella sielulla on kollektiivissa,  niin henkilökohtainen, kuin kosmoksellinenkin rooli. Jokainen saa kohottaa valoaan ja tuoda tietoisuutensa ihmiskunnan kehittymisenkin kannalta olennaiseen päätökseen. Tiedostamisen kautta parempaan, inhimillisempään maailmaan. 
Sitä ennen aloitamme itsestä. Saamme lahjaksi vaikeuksien repun pudottamisen, ja voimme keskittyä olennaisempaan. Parempaan elämään, jonka kertausvaikutus näkyy kaikkialla ympärillämme. Hyvin voiva ihminen luo parempaa tulevaisuutta itselleen ja läheisilleen. Jokainen hetki. 

KAIKKIA HAASTEITA ELÄMÄSSÄ VOIDAAN HOITAA RESETOINNILLA, JOSSA IKÄÄN KUIN JÄTÄT VANHAT VAATTEESI PESUUN - JATKAT PUHTAIDEN KANSSA TAI UUSIT NE KOKONAAN. VIIMEINEN PÄÄTÖS ON AINA SINUN - HYPPÄÄTKÖ LUOMAAN ELÄMÄÄ VALOSTA VAI ETENETKÖ HITAIN ASKELIN. 

" Valon kieli avaa sielun tietoisuuden " 

Valon siemen ja valon kieli. Hebrea sisältää koodattua tietoa sielun yhdistymisestä kehoon. Lohikäärme-aika oli aika, jolloin lohikäärmeratsastajat yrittivät estää maapallon tuhon. Moni heistä on inkarnoitunut tähän aikaan ja parit yhdistyvät jotka olivat silloin yhteistyössä. 
Valovuosia sitten, maapalloa asutti ihmisrotu, jonka perimmäinen tarkoitus oli kasvaa ja kehittyä yhdeksi hyväksytyksi kansaksi galaktisen neuvoston osaksi. Kävi kuitenkin niin, että kehitys oli ristiriitainen ja ihmiskunta päätettiin syöstä alas matalampiin värähtelyihin. Tämä siksi, että ihmisrodun olisi vielä opittava luomaan harmoniassa ja rakkaudessa. Ihmisrotu on sotainen ja se on palautettu oppimaan pyyteettömästä rakkaudesta. 
Tuliratsastajat lähetettiin luomaan energiaverho, jonka avulla maa eristettiin galaksin muusta tietoisuudesta. Lohikäärmeratsastajat auttoivat luomaan unohduksen verhon. Nämä olivat hyvin ansioituneita sieluja, jotka palvelivat galaktisen neuvoston päätöstä, luoda aikakausi, jossa ihminen saisi unohtaa tekemänsä virheet ja oppia. Kunnes tulisi jälleen avata tuo verho ja palata yhteyteen jumalallisen tietoisuuden  kanssa.
Moni lohikäärme ratsastaja herää nyt, muistaa tehtävänsä ja jatkaa ihmisten herättämisessä ja verhon alaspurkamisessa. Tämä on pyhä tehtävä ja siihen annetut valon avaimet avaavat sielutietoisuudessa uinuvan valon. 
Teitä tullaan herättelemään. Teille annetaan näkyjä. Te muistatte keitä olitte ja mikä on tehtävänne. Kun tuliratsunne palaa luoksenne olette valmiita. Siitä alkaa tie, joka on täynnä siunauksia, valoa ja tietoisuutta. Ihmisyyden taakkanne poistetaan ja teistä tulee valosoihtuja, joilla valaisette ne, jotka ovat odottaneet teitä. 

Lohikäärmeratsastajat kommunikoivat äänteillä ja valon kielellä.Hebrean kieli sisältää lähimmän muistetun kielen ihmisen alkuperästä ja siinä on valokoodattua muistikieltä, jolla avata sielun portti. Ihmiskunnan sielu on yhteneväinen valokeho, joka on sisältänyt tiettyjä oppikoodeja, joiden avulla se on kehittynyt. 
Lohikäärmeratsastajat eivät ole samalla tavalla koodattuja henkilöitä kuin ihmiskunta. He ovat inkarnoituneet ainoastaan tehtäväänsä varten. Heillä on erilainen energiajärjestelmä kuin ihmisrodulla ja sen vuoksi kaikenlainen kehoa vahingoittava kemikaalikuorma ja sähkösäteily on heille haitallista. Monet hakeutuvat luonnon rauhaan pois kiireisistä keskittymistä, koska tarvitsevat kehoa ravitsevaa elämänvirtaa luonnosta. 
Heillä on kokemuksia energia kehonsa uudelleen aktivoimisesta enkeli kunnan tai valon neuvoston toimesta. Joillakin on kuolemanrajakokemuksia tai valokehon täydellisiä uudistumisia. Kun tunnistaa oman tehtävänsä se voi alkaa. 
Shalom ​​​​​​​


Lämmin tervetulotoivotus VALON lähteelle, 

Shari & Mari 
" Manifestointi on taitolaji, jossa puhdas aikomus luo todeksi sen, mitä ajattelet, tunnet ja puhut. "
Back to Top