Tyyneys, rauha ja intuitio.

Tunteiden kartta johtaa kohtaamaan itsen puhdasta olemusta. Siten kaikki tunteet ovat hyväksyttäviä ja kauniita, jopa viha. Jokaisella tunteen avautumisella on tarkoitus. Se ohjaa sisimpäsi itsen täydelliseen hyväksyntään.

Rakasta itseäsi niin kuin äitisi rakastaa sinua, ehdoitta täydestä sydämestä. Sydän ei koskaan valehtele, intuitio on kompassi, jonka avulla voit saavuttaa itsesi läsnäolon. Jokaisen eteen tulee tilanteita, joissa kamppailee intuition, polun tai tuntemisen ristiriidassa. Sydämen totuus on aistittavissa silloinkin, kun sydän on rikki. Elämäntapahtumat, jotka saavat epäilemään elämän mielekkyyttä vaikuttavat egon kautta sisimpään lukiten sydämen. Miksi tuntea mitään, jos se johtaa kipuun ja vaikeuksiin. Ahdistus saattaa kertoa toistosta elämästä. Tilanne joka on johtanut kipuun, toistuu. Tämä on sisäinen vaistonvarainen varoituksemme, joka sinällään on syytä ottaa tarkasteluun, vaikka olisikin pelkkä egon harha. Todellisuudessa mikään elämässämme ei toistu samanlaisena, koska menneet kokemuksemme ovat muokanneet sisintämme uudenlaiseksi. Siten luomamme jokapäiväinen todellisuus ei ole eilisen kaltainen vaan täysin uudenlainen. Joka ikinen päivä, joka ikinen kohtaaminen, joka ikinen huominen. Aina uudenlainen. Vaikka eläisit saman sekunnin uudelleen ja uudelleen, jokaisen kokemuksen myötä olet viisaampi ymmärtämään sen. 
Sielu on luonut persoonamme asettaen sisimpäämme sydämen, jonka salaisuuksiin pääset ymmärtämällä tunteidesi karttaa. Siten mielen ylivoima tai tunteiden kieltäminen johtaa vain siihen, että et enää kuule karttaa, joka ohjaisi sinut tuntemaan itseäsi, onnellisuutta tai rauhaa. Elämään kuuluvat kokemukset tunteista; hyvistä ja pahoista. Tunteet ovat kuin meri, toisena hetkenä täysin tyyni ja toisena raivoava tyrsky. Tunteet ovat jatkuvasti muuttuvia ja ne ohjaavat niitä kuuntelevaa. 

Itse ollessani tunteiden elämän oppikurssilla kuulen usein neuvoja, että en huomioisi tunteitani tai, että väistäisin elämässäni tilanteet, jotka johtavat tunteiden kokemiseen. Sieluni on päättänyt tämän oppikurssin ja sen vuoksi osallistun karttani tutkimiseen. Itsestä on moni asia kiinni; suhtaudumme tunteisiimme väheksyvästi, hyväksyvästi tai tulkitsemme niitä dramaattisesti tai hienovaraisesti. Tämä on persoona kysymys. Sielu on luonut persoonamme tiettyä tarkoitusta varten elämässämme, persoona kehittyy, oppii ja valaistuu. Jos olisimme täysin vailla kehitys tarvetta emme ehkä kokisi vihaa, katkeruutta, iloa, naurua tai onnellisuuttakaan. Ihmiset ympärillmme ovat peilejä, rakastavia sellaisia. Jokainen tilaisuus sydämen avautumiseen ja vapaan virtauksen kokemiseen soi sisällämme kuin kaunein melodia. Sitä on rakkaus.

Kun kohtaamme toisen ihmisen kautta virtauksen, joka on egomme tavoittamattomissa, ei sydän välitä siitä onko tilanne oikea tai väärä. Onko ihminen oikeanlainen tai vääränlainen. Tällaista kohtaamista sielumme kutsuu, ja se pyytää sinua avautumaan sinua tälle, koska se on peili itseen. Elämämme tarkoitus on muistaa että olemme kaikki, rakkaus, luoja ja ihminen. Samalla kartalla kulkemassa kohti yhteyttä. Kuvittele joukko päämäärättömästi kulkevia sieluja, hakemassa ykseyttä toisissaan vain tietoisuuden valo otsallaan. Ykseys on otsalamppumme ja nauraisimme, jos näkisimme tilanteen vailla pimeyttä. Valaistumisen kokemus rakentuu askel askeleelta kohti ykseyttä.

Kohtaamisia jotka ohjaavat tähän voi olla useita, ihmisiä joiden kanssa koet tämän voi olla useita. He saavat sinut suuttumaan, vihaamaan ja raivostumaan, syystä että nämä tunteet on pakattuna todellisen olemuksen päälle. Pelkokin on tunteista se, joka on tarpeen purkaa, jotta todellinen oman sielun kohtaaminen voisi onnistua.

Luultavasti vastustat ihmistä, joka voi tuoda eteesi rakkauden täyden kokemisen, koska sydämesi näkee hänessä polun sieluun. Sielun täysi kokeminen johtaa harhaisen egon kuolemaan. Se vie sinut kokemukseen, jossa olet itsesi edessä täysin paljas, alaston ja haavoittuvainen. Virtaava sydän ei koskaan väistä sitä totuutta jonka se tuntee. Ihminen on luonut itselleen monenlaisia "oikeita" kuvia siitä mitä on rakkaus, vaikka tämä tila ei ole selitettävissä. Sen voi kokea ja olla läsnä sille. Rakkauden puhdas virtaus purkaa negatiivisen koodin geneettisestä perimästämme, joka rajoittaa rakkauden kokemusta -koettuasi sen tiedät, että kaikki materia on harhaa. Että materia sitoo ja luo rajoituksia, joita sielulla ja rakkaudella ei ole. Kaikki uskomukset mistään rajallisuuden kokemuksesta häviävät, eikä sinulla ole enää tarvetta selittää rakkauden kokemusta, sanoittaa sitä tai luoda sille käsitteitä.

Rakastavaiset voivat toista koskettaessaan kokea oman energian toisen kehon kautta. He yhtyvät samaan tilaan, rajat häviävät ja jäljelle jää puhdas valo. Ego joko väistyy tai hämmentyy ja pakenee. Kokemus on voimakas ykseyden kokemus, jossa vain rakkaus virtaa. 

Koin ensimmäisen ylimaallisen rakkauden virtauksen kuolleen iso-äitini kohtaamisella. Sitä ei voi sanoin kuvata. Universaali rakkaus ylittää kaiken ymmärrykseni siitä, mitä kaksi sielua voi kohtaamisessaan kokea. Ihmisenä olen vajaa, pelkoinen ja matkalla kohti sitä tuntematonta sielutilaa, joka on sydämessäni. Sen jälkeen olen kohdannut elämässäni vain yhden käden laskettavilla sormilla ihmisiä, jotka ovat yltäneet sydämeeni ja saaneet minut tunnistamaan sieluvirtauksen heissä ja itsessäni. Vaikka olen kohdannut valaistuneita, rakkauden täyttämiä opettajia ja oppaita. Lähin kohtaamiseni on kuitenkin ollut tavallinen halaava ihminen. En usko määriteltyihin totuuksiin, en usko toisen ihmisen sanaan, en usko maailman antamaan kuvaan siitä, kuka ja millainen minun pitäisi olla. En usko mihinkään etnisiin tai sukupuolen asettamiin rajoihin, enkä yhteiskunnan asettamiin normeihin. Kunnioitan toista elollista, tietäen että hän on osa minua. Silti olen vajavainen ja onneksi erittäin itsepäinen. Ainut uskontoni on rakkaus ja se mitä se on tehnyt sisälläni. Se on luonut elämääni, tuonut lapseni vaikka sen ei pitänyt olla mahdollista, antanut minun ymmärtää läheisten tarkoitusta tällä matkalla. Se on antanut minulle tarkoituksen olla olemassa ja edelleen se tuo eteeni elämää ja tilanteita, jossa voin sitä laajentaa. Elämme pelkojen täyttämässä maailmassa, jossa ego sanelee lähes kaiken siitä mitä elämässämme voisi tapahtua. Mitä jos kääntäisit huomion siihen mitä sydämesi tuntee.

Hiljentyminen itsen äärelle voi antaa murto-osan siitä mitä rakkauden virtauksessa voi kohdata. Kaikki etsivät rakkautta, vaikka ego yrittää vakuuttaa toisin. Rakkaus voi olla romanttinen tai suunnitelmallinen, yhtä kaikki aidon rakkauden kokeminen ylittää kaiken maallisen kokemuksen. Sen vuoksi tunteet on tärkeitä kokea vailla tukahduttamista. Ne johtavat väistämättä sydämen avautumiseen. Vaikka väistäisit kokemukset, jotka luovat tuskaa, et voi paeta itseäsi. Kulje aina pelkoa kohti, on ollut minun avaimeni. Se johtaa vääristyneiden rakenteiden purkamiseen, ja auttaa löytämään todellisen olemukseni. Siten ego ei määritä elämääni, vaan tie sydämeen.

Päämääräni on olla sielu kehossa, avoin virtaava läsnä-oleva.

You may also like

Back to Top