Mitä on rakkaus? Miten sielunsopimukset täyttyvät ja mistä tiedämme, onko niitä kohtaamiemme sielujen välillä?

Sielut kohtaavat, jotta voisivat voimistaa valoaan. Heillä on keskeneräisiä tehtäviä ja sopimuksia. 
Mitä on rakkaus? Onko rakkaus valoa joka virtaa kaikkien sielujen välillä? Mikä erottaa rakkauden virtauksen sellaisten sielujen välillä, jonka kanssa sinulla on täytettäviä sopimuksia, tai universaalisti kaikkien kohtaamiesi sielujen välillä. Ilmeneekö rakkaus aina hyvänä tunteena, läheisyytenä ja kauniina sanoina?

Rakkaus on pyhää valoa, rakkaus on luojan virtaa sieluissa. Se on elämän hengitys ja hyvyyden käsite, ja sisäinen tieto siitä mitä on kunnioitus kaikkea elävää kohtaan. Sielut oppivat rakastamaan Maan koulussa. Sielujen kehitystasosta riippuen he ilmaisevat rakkautta siten kuin kykenevät olemaan läsnä rakkauden olemukselle. Rakkaus on myös suostumusta siihen, että sielu oppii. Rakastavimmat sielut esittävät toisilleen rankimpia rooleja, suostuen olemaan se, joka herättää sinut oppimaan itsestäsi. Rakkaus on, niin hyvässä kuin pahassa myös hyväksyntää, sekä omaa, että toisen roolia kohtaan. 

Kohdatessasi sielun, jonka kanssa olet eri elämissä kohdannut, jatkatte siitä mihin edellisen kerran jäitte. Kohtaaminen avaa tunnemuistot kaikista niistä kokemuksista, joita yhdessä koitte niiden elämien aikana, joina kohtasitte. Kohtaaminen voi herättää voimakkaita tunteita vailla syytä, tai voit nähdä unia niistä kokemuksista joissa elitte. Osa sieluista, kykenee muistamaan menneiden elämien syy -ja seuraus suhteet. Monelle tunnetilat hakevat syytä ympärillä olevasta elämästä, kuten edellisestä kumppanista, toisen luonteenpiirteistä tai tavoista. Asia on paljon moni-ulotteisempi. Kun energioiden yhdistymisen kautta kohdataan ja käsitellään ne tunteet tai tuntemukset, mille ei tahdo löytyä syytä tässä hetkessä, niin avautuu upea näkymä sielujen väliseen rakkauteen ja mahdollisuuteen kehittä tuon upean yhteyden kehittämisessä. 
Etu siihen, että rakennetaan tutun sielun kanssa on se, että voidaan jättää väliin vuosisatojen aikana rakennettu tutustumisvaihe. Päästään suoraan asiaan; mikä on sinun suhteesi luojaan, mitä sinä tarvitset muistaaksesi, että olet osa luojan ääretöntä rakkautta.Rakkauden ilmentäminen, ja opettaminenkin on osa sielujen ylösnousemusta. Ylösnoussut eli valaistunut voisi tarkoittaa myös luojansa kuvaa, inhimillistynyttä rakkauden olemusta. Sen vuoksi tuomme sekä naisina, että miehinä sopimusten kautta maapallolle sieluja, jotka ovat esittäneet monia rooleja kanssamme. He ovat olleet lapsia, puolisoita, vanhempia tai ystäviä. Joskus olemme pitäneet yhteyttä kuoleman rajan takaa unitilassa ja joskus olemme inkarnoituneet samaan aikaan. Sielun läsnä-olo monien eri taajuuksien kautta on hämmästyttävä rikas. Se voi opiskella samanaikaisesti eri aikakausia ja olla läsnä niissä jokaisessa oppien moni-ulotteisesti.

Joskus sielut inkarnoituvat nopeasti samaan perheeseen. Lapsesi voi siis olla mennyt iso-äitisi tai iso-isäsi. Sielua kehitetään ihmisenä kasvun kautta. Maan koulu on oppikoulu, jossa opimme olemaan satuttamatta toisiamme millään olemisen tasolla. Sielu jatkaa sille tyypilliseen tapaan inkarnoitumista kunnes on täydellistynyt rakkaus. Kuollessaan ihminen astuu välitilaan, jossa se analysoi elämänsä saavutukset ja opit. Mitä nopeammin se inkarnoituu takaisin, sen valmiimpi se on jatkamaan siitä mihin jäi. Jotkut sielut viettävät enemmän aikaa tarkastellessaan elämänsä vaikutuksia sekä yhteiskuntaan, että toisiin sieluihin. Elämien välillä ei ole aikaa, joten sielun valmius inkarnoitumiseen ratkaisee.

Kaksoisliekit kohtaavat kun ollaan valmiita ylösnousemukseen. Kaksoisliekkien yhteinen päämäärä on vapautuminen maan koulusta; karmasta, elämien kierrrosta ja karman luomisesta. Se tarkoittaa mm. läsnä oloa muille tasoille. Kaksoisliekkien rakkaus on niin voimakasta, että se tuntuu sekä kehossa, että näkyy ympäristössä. Et voi kulkea kaksoisliekkisi ohitse tunnistamatta häntä, ellet ole sulkenut sydäntäsi. Siinäkin tapauksessa hän tulee eteesi useammin kuin kerran, varmistamaan että näet hänet. Hänen läsnä-olonsa voi tuoda voimakkaita fyysisiä kokemuksia aina pahaan oloon saakka. Persoonasi vaikuttaa siihen miten reagoit häneen.

Sielunsopimuksien vuoksi kohtaamme pelataksemme niitä roolileikkejä, joita olemme suunnitelleet. Sieluilla kuitenkin on aina vaihto-ehtoisia suunnitelmia, jos aikakausi tai persoonan kehitys ei muodostakaan sopivaa pohjaa kohtaamiselle. Siten mikään ei ole kiveen kirjoitettua vaan elämää luodaan koko ajan aktiivisesti ymmärtäen oma kehitys.

Ylösnousemusprosessi on jokaiselle sielulle omanlaisensa, ei siis voi sanoa meneekö siihen elämä kaksi vai sata. Riippuu sieluista. Yhtä kaikki olemme jokainen ylösnousemuksen portailla kiipeämässä luojan rakkauteen. Jokainen sopimus, vanhempi-lapsi / puoliso / ystävä , kaikki tähtäävät siihen, että laskemme sellaisista taakoista irti mitä kannamme. Siihen että opimme olemaan rakkaus.

" Astuimme sille sillalle, joka johdattaisi meidät rakkauteen. Eteemme tulevat luontokappaleet näyttäytyivät sinä yönä kahtena. Ohitsemme lensi pöllö, ja toinenkin. Tien yli loikki jänis ja toinenkin. Näin sinä maagisena yönä kaiken kahtena, koska olin kanssasi. " Universumi antoi meille merkin siitä, että sielunsopimuksemme oli täyttymässä.Yhteinen karmallinen kiertomme päättyi ja astuisimme ylösnousemukseen. "

Rakkauden käsite ylittää tunnetilat, sielujen väliset sopimukset ja ihmisen tarkoituksen. Rakkaus on kaikkiallinen läsnäoleva virta joka luo meidät. Se on osa soluissa olevaa koodausta, josta ihminen syntyy. Se on osa sielujen historiaa aina Lemuriaan ja Atlantikseen saakka. Mitä vanhempi sielu on kysessä, sen tutumpi maan koulu on, ja sitä vahvemmin hänen pyrkimyksensä on toteuttaa rakkautta, tai jopa opettaa ympäristöään siihen.


You may also like

Back to Top