ENKELEIDEN SUOJASSA

The world is my oyster I can achieve whatever I want to in life... Shakespeare

SUOJELUSENKELIT
ENKELI, joka on läsnä koko elämän ajan syntymästä kuolemaan. Auttaa sinua ylläpitämään sielun suunnitelmasi ja estää esim. onnettomuudet, jotka eivät kuulu siihen. Auttaa kohtaamaan juuri oikeat ihmiset ja valvoo vierelläsi.
ARKKIENKELIT
ENKELI, joka auttaa koko ihmiskuntaa valon laajentamisessa. Arkkienkeleitä voi kuka tahansa kutsua avukseen, he ovat globaaleja sanansaattajia, jotka ovat osa suurempaa suunnitelmaa. Auttavat yksittäisiä ihmisiä ja sielujoukkoja. Jos elämäntehtäväsi liittyy esim. maan karman selvittämiseen voit olla sellaisen enkelin energiaan yhteydessä, joka avustaa sen selvittämisessä. Auttavat esim. chakra järjestelmän uudistamisessa, tietoisuuden laajentamisessa, parantamisessa ja maadoituksessa. Auttavat korkeampien tietoisuuksien tiedon välittämisessä.  
SERAFIT
SERAFIT, eli jumalan sanan saattajat. Valvovat ihmiskunnan tilaa ja estävät sellaiset maailmanlaajuiset katastrofit, mitkä eivät kuulu suunnitelmaan. Serafeilla sanotaan olevan seitsemät siivet. Kommunikaatio heidän kanssaan tapahtuu sieluvalon kautta. 
Arkkienkeli Jophiel & Raziel
JOFIEL & RAZIEL tuo läsnäolon elämän iloon ja voimaan. Elämä on kevyttä ja valoisaa. Jofiel avaa ovia jumalalliseen tietoon, ja antautumiseen omaan pyhään suunnitelmaan.  Pyydä Jofielin kultaista viittaa yllesi, kun etsit totuutta, tietä ja suuntaa elämälle. Tulet tietoiseksi omasta pyhästä suunnitelmasta, jolloin Jofiel auttaa sinut hyväksymään sen. Löydät sieluperheesi voiman ja rakkauden ja näet asiat korkeammasta perspektiivistä. 
Raziel auttaa sinua ymmärtämään tietäsi ja ymmärrys auttaa sinua sisäistämään ja luomaan elämänpolullesi viisautta.
Pyydä Jofielin ja Razielin kultainen liekki puhdistamaan energiastasi epäily omaa tietäsi kohtaan. 

Arkkienkeli Zadkiel
Violettiliekin välittäjä. Puhdistautumisen, balanssin ja muutoksen enkeli. Zadkiel pyytää sinua kutsumaan violettiliekin voimaa, kun tarvitset energioiden muuntamista, suojaa tai yhteyttä jumalaiseen. 
Pyydä Zadkielin hopeavioletti liekki puhdistamaan energiastasi kaikki matalavärähteinen. 

Arkkienkeli Rafael & Maria
RAFAEL & MARIA. Parantavat energiat, selvänäköisyys ja selvätietoisuus. Tiedostamisesta löytyy usein avain muutokseen, joka ohjaa pois sellaisesta tilasta, joka on johtanut epätasapainoon. Rafael auttaa sinua näkemään selkeämmin, ymmärtämään tilanteita ja parantumaan sellaisesta harhasta , jossa tarvitaan korkeamman värähtelyn tuomaa ymmärrystä. ( esim. päänsärky - jokin asia tukkii virtaustasi, jolloin syyn ja seurauksen ymmärrys vapauttaa tukoksen, ja sitä myötä kivun ) . Rafael työskentelee vihreän säteen yhteydessä ja parantajat saavat häneltä apua. Maria on anteeksiannon voimaan ohjaaja pyyteettömän rakkauden lähettiläs. Vahvistaa intuitiota ja sisäistä näkökykyä. 
Pyydä Rafaelin kirkkaan vihreä säde ympäröimään sinut elinvoimalla ja kirkkaalla tietoisuudella. 

Arkkienkeli Mikael & Faith
MIKAEL & FAITH. Mikael tuo turvaa sinisen säteen kautta. Pyydä Mikael katkaisemaan sellaiset sidokset, jotka pitävät sinua paikallasi. Sidoksia syntyy ihmisten kohdatessa. Ne ovat energialinjoja, jotka ylläpitävät ihmisten välistä virtausta, esim. karmallisissa oppiläksyissä. Joskus, kun suhde päättyy, sidos jää. Silloin voi pyytää Mikaelia katkaisemaan tarpeettomat sidokset. Tätä voi toteuttaa ihmissuhteissa esim. tilanteissa, joihin energia jää kiinni  (menneet elämät, työsuhde, päättynyt ihmissuhde tms. ) . Energiasiteen katkaisu ei vie suhdetta sinulta, mutta auttaa luomaan siihen paremman energian. Siten hankalissa tilanteissa on joskus hyväkin katkaista syntynyt energiasidos, varsinkin jos tilanne on haasteellinen.  Mikael suojaa sinua tarvittaessa matalavärähteisiltä energioilta ja / tai muiden ihmisten vahingoittavilta ajatuksilta tai energioilta. 
 Faith on Mikaelin kaksoisliekki, joka auttaa sinua ylösnousemuksen energioissa uskoon ja toivoon, jotka ovat vahvimmat peruskivet manifestaatioon ja ylösnousemukseen. 

Pyydä Mikaelia laskemaan suojaava viittansa yllesi ja katkaisemaan tarpeettomat sidokset. 
Arkkienkeli Samuel & Charity
SAMUEL & CHARITY. Valkoinen liekki auttaa sinua tasapainoon ja luovuuteen. Valkoisen liekin voima piilee täydellisessä hyväksynnässä. Sydämeen voimaan; avoimeen rakkauden virtaukseen saat voimaa valkoisesta liekistä ja Samuelia ja hänen kaksoisliekkiään voit pyytää elämäsi haasteissa, kun tarvitset rakkauden tunnetta sekä maailmaa, että itseäsi kohtaan. Kun oppii rakastamaan itseä, oppii rakastamaan muita. Rakkaus on vapautta, kunnioitusta ja hyväksyntää ilman rajoja. 
Pyydä Samuelia auttamaan sydämen avautumisessa ja tuomaan armo ja hvyäksyntä osaksi itseäsi.
Arkkienkeli Uriel & Aurora
URIEL & AURORA. Uriel tuo platinan liekin voiman ja auttaa sinua vahvistumaan ja voimistumaan itsetunnossa, omanarvon tunnossa ja rajoissa. Uriel auttaa vahvistamaan sisäistä voimaa ja luo sinulle vahvan läsnäolon. Kun koet olevasi heikoilla, Uriel auttaa näkemään oman voimasi, sisäiset lahjasi ja arvokkuutesi. Platina liekki auttaa sinua maadoittamaan henkiset lahjasi. Aurora auttaa sinut viidennen ulottuvuuden kultaisen säteen yhteyteen ja nostaa värähtelysi pinkkiin väriin, jossa sielutietoisuus lepää. 
Pyydä Urielia auttamaan henkisten lahjojesi avautumisessa ja tuomaan ne todeksi elämässäsi.  
Arkkienkeli Gabriel & Hope
GABRIEL JA HOPE ovat kaksoisliekkienergian enkeleitä. He luovat täydellisen tasapainon sydämeesi ja auttavat palaamaan jumalallisen tasapainon ja rakkauden virtaan. Valkoisen liekin alla toimivat Gabriel ja Hope tuovat tasapainon lisäksi pyyteettömän rakkauden ja hyväksynnän valon. Kaikki sielut ovat yhteydessä toisiinsa ja kaksoisliekit tuovat toisilleen tasapainon, ovat he fyysisesti yhteydessä toisiinsa tai eivät. Tasapainon avulla he ilmentävät puhdasta taivaallista rakkautta, ja luovat sitä ympärilleen. Armon ja anteeksiannon valkoinen säde auttaa hyväksymään ja vapautumaan kaikesta tarpeettomasta. Nämä luovuuden enkelit myös opastavat sinut luomisen äärelle. Jokainen päivä on luomisen päivä ja voit pyytää heitä inspiroimaan luovaa työtäsi, ja tuomaan uusia raikkaita ideoita. 
Pyydä Gabrielia ja Hopea tuomaan valkoisen liekin armo yllesi, anna sen puhdistaa ja rakentaa ymmärrystäsi anteeksiantoon ja vahvistaa jumalallista yhteyttäsi valkoiseen elämän liekkiin, joka ohjaa kaikkia sieluja maan päällä.

Arkkienkeli Sandalphon 
SANDALPHON auttaa sinua tuomaan viisautesi maan päälle, ja yhdistymään kristalleihin, joihin ihmiskunnan korkeampi tietoisuus on säilötty. Se kohottaa sinut viidennen ulottuvuuden värähtelyyn ja punainen juurichakra muuntuu platinaan.
Ihmiskunnan viisaus kehittyy, mutta on olemassa hienovaraisempi taso, jolla luodaan jokapäiväistä elämää, mitä useampi pääsee kohottamaan energiansa tietoisen läsnäolon tasolle, sen varmemmin lakkaamme satuttamasta toisiamme, ja kohotamme energian hyvyyden, hyväksynnän ja pyhän manifestoinnin tasolle. Ei ole merkitystä sillä mitä luot, kunhan teet sen yhteisöllistä hyvää ajatellen. Ei ole väärin luoda materiaa, silloin kun sillä voi tehdä hyvää. Sandalphon auttaa sinua irtautumaan egon vääristyneistä peleistä ja toteuttamaan hyvää maailmassa. 
Pyydä Sandalphonia tuomaan juuriisi kristallivoima, ja anna sen kohottaa tietoisuuttasi.

Arkkienkeli Metatron 
Metatron auttaa sinut löytämään tarkoituksesi. Pyydä päästä Metatronin Valon temppeliin saamaan tietoa sielun ylösnousemus suunnitelmastasi. Ylösnousemus on kuin suuri palapeli, jossa jokaisella on oma roolinsa. Saamme tietoa ja mahdollisuuksia vapaan valinnan kentässä, ja on meistä itsestämme kiinni tartummeko niihin vai emme. Metatron auttaa sinua näkemään sinun osuutesi ja hän voi antaa sinulle voimaa tarttua siihen. 
Pyydä päästä Metatronin valon temppeliin , ja anna valon kohottaa tietoisuuttasi.

Arkkienkeli Azriel
AZRIEL on kymmenen ulottuvuuden syntymän ja kuoleman enkeli. Hän auttaa myös siirtymissä. Hänen ulkomuotonsa on musta, mutta hänen kultainen sydämensä auttaa sinut vaikeissa elämäntilanteissa ja henkisissä siirtymissä. Aina kun olet yhteydessä hänen energiaansa, voit päästä tämän kultaisen sydämen parantavaan valoon. Esim. kun olet menettänyt rakkaasi, eläimen tai läheisen, voit pyytää Azrielin parantavaa valoa itsellesi ja voimaa läheisten siirtymiseen. Azriel auttaa kaikkia elämän päättymisen tai alkamisen portilla. 
Pyydä Azrielia auttamaan vaikeissa siirtymissä, ja anna sen parantaa sydäntäsi.
" jokainen päivä on mahdollisuus, jokainen hetki tarjoaa valon portaat sinne mitä sydämesi luo  "
Back to Top