LOHIKÄÄRMEET

The world is my oyster I can achieve whatever I want to in life... Shakespeare

LOHIKÄÄRMEET
Lohikäärmeet ovat maapallon palvelijoita, jotka auttavat matalammista värähtelyistä irrottautumista, niin alueiden kuin ihmistenkin aurasta.
Maan korkeakoulun luomisen alussa oli selvää, että ihmiskunnan kehittymiseen tähtääväksi kokeilukentän suojaksi asetettiin olentoja, joiden tehtävä oli sekä varjella, että auttaa maan päällä kehittyviä sieluja. Jotkut planetaariset sielut ottivat tehtäväkseen ylläpitää kristallista suojakenttää maan ympärillä. Syntyivät lohikäärmeratsastajat. Ne suojelivat maata ulkoavaruuden olioilta ja ylläpitivät yhteyttä korkeampien sivilisaatioiden kehitystavoitteiden ja elementaalihenkien välistä tiedon kulkua.
Lohikäärmeet ovat aina olleet maan aikakausien suurissa muutoksissa mukana. Niiden lähelle tuleva muuntava ja suojaava energia on täsmällistä ja nopeata. Elementaalihenkien kanssa luotu vahva yhteys mahdollistaa helpon yhteyden ihmisen kehoon ja ne ovatkin erinomaisia auttajia, kun tarvitaan nopeata värähtelytaajuuden muuntamista vaikkapa kehon kiputiloissa, tai matalampien energiatasojen puhdistamisessa maan kerroksista.
Osa sieluista auttaa maata puhdistumaan useiden sivilisaatioiden negatiivisista muistijäljistä, jotta maahan yhdistyvät uudet sielut voisivat kohottaa kokonaisvärähtelyä. Lohikäärmeet ovat heille tärkeä auttajakunta, jonka kanssa voidaan luoda nopeita taajuusmuutoksia maan pinnan energiakeskuksissa.
Maan ollessa elävä organisaatio sen eri taajuuksien keskittäminen virtaaviksi voimapisteiksi on lohikäärmeiden ensisijainen tehtävä. Ne kommunikoivat maan sisässä asuvien elementaalien kanssa ylläpitäen tulen  voimaa ja sieluportteja maan ytimessä. Niiden tehtävä on valvoa sielujen matkaa ulottuviiksiin ja takaisin.
Ne vartioivat akaasisia aikakirjoja ja auttavat yhteyteen eri sivilisaatioiden kanssa. Niiden värähtely voi olla kevyttä tai vakaata, ja ne ovat erikoistuneet eri elementteihin.
Nämä viidennen ulottuvuuden enkelikunnan matkaajat voivat auttaa korkeampien hienojakoisten energioiden maadoittamisessa. Ne auttavat ihmiskuntaa vapautumaan kaikista niistä raskaimmista muistijäljistä mitä menneet kultaisen ajan tuhot ovat jättäneet, jotta voidaan nousta uuden kultaisen ajan ilmentämiseen.
TULI - AGARTHA - sielu
MAA- läsnäolo - kehotietoisuus
ILMA - mentaali
VESI - tunteet


LOHIKÄÄRMEET ovat maailman palvelijoita, joiden avulla vapaudut kollektiivin raskaasta energia sidonnasta ja voit nousta korkeampaan värähtelyyn. 
" jokainen päivä on mahdollisuus, jokainen hetki tarjoaa valon portaat sinne mitä sydämesi luo  "
Back to Top