" Elämä on matka, jossa onnekkaimmat löytävät itsensä ajan pyörän ulkopuolella "
Kaikki valo mikä virtaa sinussa, auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Negatiivinen muistijälki voi aiheuttaa sen, että keräät itseesi kuona-aineita, ja tukoksia, jotka vaikuttavat elinvoimaasi heikentävästi. Se vaikuttaa päätöksiin, uskomuksiin ja elämänasenteeseen. 
Mitkä tahansa tukokset voivat ilmentyä kiputiloina. Kyseessä voi olla mennyt muisto, joka estää sinua luomasta elämääsi siten kuin haluaisit, tai lihaskipu tai esim migreeni tms. Keho on sielusi temppeli, jonka kautta löydät maailmankaikkeuden salaisuudet. Kun keho ja mieli voivat hyvin, sinä voit hyvin. Jos tunteesi eivät virtaa, voidaan parantavan valon avulla auttaa tukoksia avautumaan. 
Tukoksen avautuessa kehoon varastoitu muisto, mistä tahansa tapahtumasta tai ajasta vapautuu kohtaamisen, ja käsittelyn kautta. Nykyisen tai menneen elämän trauma, voi heijastella nyt kehosi oireina. Saatoit uudelleen elää tilanteen,  joka laukaisi menneen tapahtuman muiston. Saatoit haistaa tuoksun, tavata ihmisen, nähdä unen, joka avasi menneisyydessä syntyneen epämiellyttävän tai hankalan tilan, jonka tallensit itseesi käsittelemättä sitä. 


Hoito kunnioittaa sisäistä tahtoasi, 
se voi avata vain sellaiset tunteet, jotka olet valmis kohtaamaan.
Energia- avain, kunnioittaa sisäistä tahtoasi, se voi avata vain sellaiset tunteet, jotka olet valmis kohtaamaan. Avautunut muisto voi olla hyvin monisyinen ja tarvita useiden
kerrosten selkiytymisiä, jotta voidaan päättää oppitunti ja vapauttaa tukos, tai asenne, joka johti tukokseen.
Monien allergioiden tai pelkojen pohjalla voi olla menneitä muistikuvia tapahtumista, jotka ovat saaneet sinut reagoimaan tietyllä tavalla. Kehossa on syntynyt muistijälki, jota se ilmentää oireella. Oire on ovi alkusyyhyn. Useimmat oireet johtavat muistikuviin tai tapahtumiin, joiden käsittelyn avulla voidaan helpottaa tai parhaimmassa tapauksessa poistaa muistijäljen haitalliset oireet, jolloin tunteiden tai fyysisten oireiden väliset sillat valaistaan ymmärryksellä, ja negatiivisten oireiden tarve katoaa. 

Regressio / Energiahoito on yksi tapa purkaa muistikoodi, jonka kautta keho alkoi ilmentää tarvetta ymmärtää tai kohdata jotakin menneessä tapahtunutta. On hyvä ymmärtää mitä keho heijastelee, sillä se nopeuttaa ongelmasta vapautumista. Ymmärtäessäsi itseäsi voit antaa oivallusten avata energiaa.  Tai yksinkertaisesti, kun itket tukahdutetut itkut voit auttaa kehoasi vapauttamaan stressistä. Voi olla, että riittää muiston uudelleen läpi eläminen jolloin vapaudut.
Tämä auttaa rentoutumaan tiedostamattomista jännitystiloista, jotka voivat tukkia energian virtausta. Ulkoa ohjattu energia pääsee täyttämään kehoon syntyneen vajeen ja paraneminen voi alkaa.
Energian välittäjä on kanava, joka on puhdistautunut kokemustensa kautta itse, tai saanut kyvyn virrata parantavaa energiaa. Energia ei siirry hänestä, vaan se kanavoituu parantavien energioiden lähteestä. 

Joskus itse on niin matalissa värähtelyissä, ettei näe metsää puilta, jolloin toisen apu on tarpeen. Jo se, että voit uskoutua ja avautua jollekin auttaa. Ja se, että aistit ja tunnet virtaavan energian, auttaa varmasti.
Pyhän Hengen ja armon virta vapauttaa, vailla uudelleen kokemista. Oppitunnit on tällöin päätetty ja niistä voi vapautua. ​​​​​​​​​​​​​​
" Manifestointi on taitolaji, jossa puhdas aikomus luo todeksi sen, mitä ajattelet, tunnet ja puhut. "
Back to Top