KAIKKI SANOTUT SANAT LUOVAT TODELLISUUTTA
JOKAISELLA ON luomisen lahja. Jokainen sanottu luo intention sen fyysiseen ilmentymiseen. Mitä useammin sen toistat, sen varmemmin sillä luot. Sanat ovat voimakkaita. Luo siis valolla ja kiinnitä huomiotasi puheeseen ja sanoihin. Mitä korkeammaksi värähtelysi muuttuu ( ja näin tapahtuu ihmiskunnassa koko ajan - jokainen nousee omassa energiassaan ) sen varmemmin kaikki sanottu toteutuu. " Mulla on puutetta... " Tämän sanominenkin varmistaa sen, että puute jatkuu, koska aivosi eivät ymmärrä muuta kuin sen minkä niille syötät. 
Havainnoimalla ympäristöä luomme myös, jos sanon sinulle, että taivas on tänään kaunis. Mitä ajattelit. Siten jos vahvistat elämässä kokemia haasteita, ajattelemalla ja tuntemalla niiden voiman, et varmasti pääse luomaan uudenlaista tilannetta ja muutosta. On tärkeää muistaa, että elämässämme vastuu on vain meillä. Me luomme ja me toteutamme. Luominen koostuu tunteista, sanoista ja ajatuksista. 

Miten sitten irtautua negatiivisuudesta? Meille haitallisista tunnetiloista pääsemme irti kun päätämme niin. Elämässä voi edelleen olla haasteita, mutta keskitymme ratkaisuun ongelman sijaan. Positiivinen ajattelu vahvistaa muutosta. Voitko paremmin, jos kertaat epäonnea, jonka koit. Tietenkin sinun tulee kokea kaikki tunteet, niin negatiiviset kuin positiivisetkin, mutta älä takerru niihin. Jokaisella kohtaamalla asialla elämässä on sinulle sanottavansa, ja on tärkeämpää keskittyä kuuntelemaan miksi jokin asia tapahtui, kuin kiinnittymällä sen aiheuttamaan tunnetilaan. Tunne on reaktio, jonka on tarkoitus kehittää sinua. Se auttaa sinua näkemään heikkoutesi ja muuttamaan ehkä elämäsi suuntaa. 
Sinä olet luoja. Ota se vakavasti. Kukaan toinen ei muuta elämääsi. 

Tärkeintä on nähdä sydämellä. Mitä oikeasti sydämesi tahtoo luoda? Ihmiset elävät ajatuksiensa kautta ja keskittyvät pään sisäisiin tiloihin. Siten syntyvät negatiiviset sanat. Sydämen viisaus värähtelee täysin eri tasolla kuin mielesi. Se on sanatonta viestintää, jonka kautta rakkaus värähtelee ja toteutuu elämässäsi. 

Mitä rakkaus on? 
Rakkaus on elämä. Se on tarkoituksenmukainen elämä, jossa toteutat niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi ja sitä kautta lisäävät kaikkien ympärillä olevien ihmisten hyvinvointia. Siten sinulla on merkitystä. Sinun hyvinvoinnillasi on merkitystä. 

Miten luoda intentiolla? 
Kun sisimmässäsi tiedät ja tunnet että asia on sinulle oikea, voit luoda sitä visioimalla valmiin lopputuloksen. Älä rajoita sitä miten asia tai tunne tai tilanne elämääsi saapuu, älä rajoita miten se toteutuu. " Anokaa niin teille annetaan ".  Jos toivot jotakin niin valmistaudu ottamaan se vastaan. Mielen hiljentämisellä rauhallinen sydän resonaatio alkaa luoda odottamaasi lopputulosta. Voit aistia mitä tunnet kun se tapahtuu ja voit kokea kuinka sydämesi virtaa kun tämä toteutuu. Muista että saat mitä pyydät, joten harkitse pyytämiäsi asioita, sillä niillä on kokonaisvaikutus elämääsi. Ne määrittävät missä elät, kenen kanssa ja mitä teet elämässäsi. 

" Minulla todettiin fyysinen poikkeavuus, joka antoi minulle lähes olemattomat mahdollisuudet saada lapsia. Perhe oli kuitenkin sydämen toiveeni ja pyysin tähdiltä lapsia. Elämääni siunaantui kolme erittäin valoisaa ja rakasta lasta, jotka ovat opettaneet minulle elämän mittaisen rakkauden, johon minulla pyytäessäni ei ollut mitään käsitystä. Niin paljon on tapahtunut koko persoonassa ja energiassani heidän myötään. Saat mitä pyydät. Tavalla tai toisella luomasi on totta. "

" En välitä rahasta, se ei kiinnosta minua. " Hyvä niin. Mutta tarvitset ruokaa, asunnon, vaatteita, yms. ? Välität itsesi hyvinvoinnista? Luo uusi mantra itsellesi. Minulla oli tällainen asenne, ja muutin sen lauseeksi " Saan kaiken mitä tarvitsen runsauden mittakaavan mukaan. " Siten se mahdollistaa sen, että voin huolehtia muistakin läheisistä. 

On ihan ok olla yksin. Olen itsenäinen ja vahva persoona. Kyllä, mutta jos yksin oleminen ei tunnu onnelliselta tilalta, niin voisitko luoda itsellesi merkityksellisiä ihmissuhteita, joiden kautta toteuttaa itseäsi tai virrata rakkautta. Kertaamalla kaikki voimistuu. Jos yksi ihminen luo rakkautta ympärilleen, sen kertaus vaikutus on erittäin voimakas. Mehän olemme luomassa itsemme kautta parempaa maailmaa, ja manifestoinnissa on juuri siitä kyse. Se on ymmärrystä siitä, että kaikki mitä teemme vaikuttaa kollektiivin kautta koko ihmiskuntaan. 

Huolehdi ensin itsestäsi, ennen kuin suret maailman menoa. Miksi? Koska vahvistamalla huolta, maailmankin tilanne pahenee. Tarvitseeko maailma sinua? Kyllä, maailma tarvitsee sinun luomistasi positiivisuuteen. Mitä vähemmän annat pelolle ja mielen manipuloinnille tilaa, sen vahvemmin voit luoda positiivista elämää ja virtaa maailmaan. 
Kun yksi ihminen aktivoi sydänkoherenssin ja kohottaa energiaansa vaikuttaa se kaikkiin. Aloita itsestäsi ja jaa omaa hyvääsi aktiivisesti kaikkialle ja kaikille. 
Tiedosta mitä luot ja miten. 

You may also like

Back to Top